www.knjazevac.rs

Општина Књажевац расписала конкурс за финансирање пројеката удружења у 2012. години
уторак, 06 март 2012 12:25

Општина Књажевац расписала је јавни конкурс за финансирање пројеката удружења из буџета општине Књажевац.
Право учешћа на конкурсу имају удружења која су регистрована на територији општине Књажевац и делују на подручју општине као општинске, међуопштинске или републичке организације, не краће од шест месеци.

Средства намењена удружењима додељују се за реализацију пројекта из области: рурални развој и предузетништво, националне мањине, култура и очување традиције, социјална заштита, деца и млади, стара лица.
Удружење може учествовати са више пројеката, а средства из буџета општине Књажевац додељују се за финансирање само једног пројекта од јавног интереса. Укупан износ средстава намењен за финансирање пројеката износи 6.500.000.00 динара а удружење је дужно да обезбеди сопствено учешће у новцу у висини од најмање 10 % вредности пројекта. Пројекат се мора реализовати на територији општине Књажевац и то до истека буџетске године, односно до 15.12.2012. године.
Пријаве се достављају поштом у затвореној коверти са назнаком “За конкурс за финансирање организација - не отварати до истека конкурса” на адресу Милоша Обилића 1, Књажевац или предајом у услужно – информационом центру општине Књажевац. Пријава се доставља у штампаном облику у два примерка и на ЦД-у.
Рок за подношење пријава је 20 дана након објављивања јавног конкурса, односно најкасније до 26.03.2012. године у 15.00 часова.
Заинтересоване организације могу преузети конкурсну документацију  сваког радног дана од 07.00 до 15.00 часова у згради општине Књажевац , у услужно – информационом центру или преузети са званичне интернет презентације општине www.knjazevac.rs
Одлука о избору пројеката удружења  који се финансирају из буџета општине Књажевац биће донета у року од 15 дана од дана закључења конкурса.
Одлука о избору пројеката удружења биће објављена у “Новим књажевачким новинама”, на интернет телевизији www.knjazevacinfo.com, на званичној интернет презентацији општине www.knjazevac.rs .
Контакт особа: Марија Јеленковић, контакт телефони: 731 601, 731 623, локал 134.

Конкурсну документацију можете преузети овде.

Образце за пријаву можете преузети овде.


 
Насловна I Архива I Општина Књажевац расписала конкурс за финансирање пројеката удружења у 2012. години
Evropski progres
Обједињена процедура

Регистрација стамбених заједница

Strategija Integrisane komunikacije  

Предлози и примедбе


Временска прогноза


   
       

  
                 
          

Временски подаци на мобилном телефону

www.knjazevac.vreme.in.rs/wapindex.php

www.babinzub.vreme.in.rs/wapindex.ph

Петак     22.03.

Маx. 18°C Min. -1°C

Претежно сунчано

Субота      23.03.

Max. 20°C Min. 0°C

Претежно сунчано

Недеља   24.03.

Max. 21°C Min. 2°C

Сунчано

Општина Књажевац на друштвеним мрежама
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас2977
mod_vvisit_counterОве недеље21218
mod_vvisit_counterОвог месеца75837
mod_vvisit_counterПрошлог месеца95464
mod_vvisit_counterУкупно6943829

We have: guests online


   Извештај

   Информатор


Агенција за развој Књажевца