Европе". Уговор о учешћу Књажевачких основаца и средњошколаца у овом пројекту потписан је између председника општине Књажевац, Младена Радосављевиæа и руководиоца пројекта Игора Карадаревића.  Манифестација “Триглав осигурање Србија у ритму Европе” одржава се већ три године а током треће сезоне у пројекат је било укључено 30 градова у Србији.
Концертно - телевизијски програм "Триглав осигурање Србија у ритму Европе" директно подржавају сви амбасадори Европске Уније и земаља Европе, као и тридесет градоначелника Србије.
Око 300 књажевачких основаца и средњошколаца проћи ће припремну обуку за учешће у четвртој сезони. За сву децу обука је бесплатна јер је циљ да се кроз забаву едукују деца, да развију креативност, да се подстакну на дружење и радост. Кроз десетомесечну бесплатну обуку са децом ће  радити тим врхунских стручњака у области хора, новинарства, соло певања, модерног плеса и фолклора. Након обуке биће приређен концерт у центру града.
Деца у пројекту "Триглав осигурање Србија у ритму Европе" нису само део статистике, већ су истински креатори будућности у свим градовима Србије, и као такви, они су део Европе којим се она поноси.

logo.png
ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ
Милоша Обилића 1, Књажевац 19350, Србија
+381 (19) 732 730, 733 119
soknjazevac@mts.rs
pecat_small.jpg
© Општина Књажевац {2019}

Search