Активности избора предлога програма

Обавештавамо грађане да је у оквиру активности избора предлога програма 58. Фестивала културе младих Србије путем предлога на званичном сајту општине Књажевац , у Услужно-информативном центру Општинске  управе Књажевац и Дому културе Књажевац пристигло  2.234 предлога грађана.

Гласови су распоређени на следећи начин:
за позоришну представу 35,
за поп/рок концерт 1.275,
за концерт народне музике 924 .
Захваљујемо грађанима на достављеним предлозима и активном учешћу у креирању програма 58. Фестивала културе младих Србије.

На основу предлога грађана, Комисија за избор програма 58. Фестивала културе младих Србије сачиниће пет предлога програма Фестивала који се односе на позоришну представу, поп/рок концерт и концерт народне музике и понудити  грађанима на гласање.

Предлог програма са највећим бројем гласова уврстиће се у програм 58. ФКМС.

Гласање ће се обавити путем интернета, на званичном сајту општине Књажевац и на гласачким местима, путем гласачких листића:  у Услужно-информативном центру Општинске управе Књажевац, Дому културе Књажевац и месним канцеларијама Минићево и Кална.



Ова активност реализује се у оквиру пројекта „Реновирање Гургусовачке куле у Књажевцу“ који, преко програма ЕУ ПРО, финансира Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије. Комплементарне активности пројекта које се односе на примену принципа доброг управљања спроводе се у сарадњи са програмом Swiss PRO који финансира Влада Швајцарске
.

logo.png
ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ
Милоша Обилића 1, Књажевац 19350, Србија
+381 (19) 732 730, 733 119
soknjazevac@mts.rs
© Општина Књажевац {2021}

Search