ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД ОШ '' ДУБРАВА ''

ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ
Полазак у школу је важан догађај и за вас и за ваше дете. Зато препоручујемо да ваш избор буде јасан и добар: ОШ ”Дубрава” ! Будите сигурни да је то одлично решење!
Одабир и упис у основну школу је веома важна прекретница у животу сваког ученика али и његових родитеља. Зато желимо да вам пружимо више информација о школи “Дубрава” и на тај начин олакшамо избор који треба направити у овим несвакидашњим околностима.
Треба истакнути професионално понашање директора, наставника, стручних сарадника који су успели да нађу начин и да организују великом брзином учење на даљину путем различитих платформи .Развили смо пригодне системе за праћење напредовања ученика и редовно ажурирамо педагошку документацију.
Ефективном комбинацијом општих и стручних знања, уз сталан надзор врхунских професора разредне и предметне наставе и  ангажовање на најразличитијим пољима, основна школа “Дубрава”,као најмлађа школа у граду својим ученицима пружа и квалитетно школовање и широко образовање и бесплатне уџбенике за све прваке. План и програм наше школе осмишљен је тако да прати препоруке Министарства просвете и Завода за унапредђивање образовања и васпитања, а уједно је и у складу са потребама генерација које долазе.Техничка опремљеност школе је на завидном нивоу. Знање стечено у нашој школи  води вас право у будућност!
•    Основна школа '' Дубрава '' обавештава родитеље будућих првака да упис у први разред за школску 2020/21 годину почиње 01. априла 2020. год.;
•    У први разред уписују се сва деца рођена у периоду од 01.03.2013. до 28.02.2014. год.
•    Образац пријаве за упис родитељи могу преузети са сајта школе www.osdubravaknjazevac.rs  и попуњен послати електронском поштом на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
•    Родитељи који нису у могућности да попуне и пошаљу пријаву за упис детета електронским путем, могу да пошаљу поруку следеће садржине : Име и прзиме ученика, име једног родитеља, контакт телефон и адресу становања на телефон  0621689698  у времену од  900 до 1800 часова или позвати на телефон 062265869 у времену од 1000 до 1200
•    Након слања поруке родитељи ће добити потврду о евидентираној пријави.

На овај начин, школе ће евидентирати заинтересованост родитеља да упишу дете у нашу школу како би оквирно знали који број ђака можемо очекивати. Сви родитељи  биће благовремено обавештени о датуму уписа и тестирању ученика, када се за то буду створили услови.

logo.png
ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ
Милоша Обилића 1, Књажевац 19350, Србија
+381 (19) 732 730, 733 119
soknjazevac@mts.rs
© Општина Књажевац {2021}

Search