Књажевац вицешампион локалног развоја

Општина Књажевац понела је вицешампионску титулу на конкурсу ''Шампиони локалног развоја'', који су покренули Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) и Радио телевизија Србије. На церемонији, која је у Југословенској кинотеци у Београду одржана 26. децембра,  признање је примио председник општине Милан Ђокић. Књажевац је понео титулу вицешампиона у категорији сервис грађана за формирање Центра за радно ангажовање младих.

Министру привреде у Влади Србије Саши Радуловићу и в.д. директору Пореске управе Ивану Симичу уручена су признања ''Реформатор године'' за, како се наводи, поправљање пословног амбијента у земљи и реформу пореског система. За шампионе и вицешампионе локалног развоја проглашено је још 10 општина и градова Србије.


Циљ конкурса, који су НАЛЕД и РТС спроводили од 16. децембра, био је  да препозна и промовише примере најбоље праксе у раду локалних самоуправа на које друге општине и градови у Србији могу да се угледају. Награда за сваког од победника је репортажа о локалној самоуправи која ће се емитовати на јавном сервису и промоција у оквиру гледаних програма РТС-а. Проглашење шампиона локалног развоја организује се данас у Београду.

logo.png
ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ
Милоша Обилића 1, Књажевац 19350, Србија
+381 (19) 732 730, 733 119
soknjazevac@mts.rs
pecat_small.jpg
baner_upozorenje_africka_kuga.jpg
© Општина Књажевац {2019}

Search